miércoles, 4 de junio de 2014

El primer de 18 concerts

DUMA JAZZ 4TET 
amb el guitarrista mexica Sebastián Domínguez,
Obre el "Música als Parcs 2014" 
de Barcelona 

 
S’omplen de concerts els espais verds de la ciutat de Barcelona els capvespres d'estiu amb una nova edició de "Música als Parcs 2014

Si be fins al 28 d'agost podeu gaudir de concerts gratuïts a l'aire lliure en el marc del 19è edició del cicle "Música als Parcs 2014". Clàssica, jazz i bandes en jardins i parcs de la ciutat, enguany els organitzadors fiquen un especial accent en el valor de l'educació musical. 

L'edició d'enguany del cicle Música als Parcs oferirà 17 concerts de música clàssica, 18 concerts de jazz, 4 concerts de la Banda Municipal de Barcelona, i 5 concerts de bandes / orquestres convidades, a més del concert inaugural i la sessió de cloenda que posa el punt i final al cicle de concerts. 

Val a dir que el primer d’aquest 18 concerts de jazz té accent mexica, doncs aquest, que tindrà lloc aquets divendres 06 de juny, a les 21h, al Parc de la Trinitat (Nus de la Trinitat, metro L1 Trinitat Vella) al Passeig de Santa Coloma, 60, de Barcelona; hi participa el quartet DUMA JAZZ 4TET. Una formació integrada per en Claudio Marrero, saxòfon, el mexica natural de Mèxic DF Sebastián Domínguez, guitarra; Manel Fortià, contrabaix; y Daniel González, bateria. 

Els concerts son gratuïts.

No hay comentarios: