martes, 6 de mayo de 2014

Octubre 2014

Considerat Mercat estratègic 
Mèxic, destí de la Missió Comercial 
del Port de Barcelona 



El Port de Barcelona comunica que el proper mes d’octubre de 2014 tindrà lloc una Missió Comercial amb Mèxic, destí considerat per els experts com a estratègic. 

L’any passat va tenir lloc una experiencia similar amb Colombia amb una Missió Comercial del Port de Barcelona que va visitar Bogotá i Cartagena de Indias entre el 19 i el 26 d’octubre del 2013. 

Les relacions entre les dues comunitats portuàries, especialment entre agents de duana i transitaris, son bones i han potenciat els intercanvis de càrrega i el tràfic, tant d’importació com d’exportació. 

L’organització de la Missió Comercial del Port de Barcelona a Mèxic està elaborant un programa especialment orientat a promoure noves oportunitats de negoci entre els dos països i a aprofundir en la relació entre la Comunitat Portuària de Barcelona i els ports mexicanss. 

Per aquesta raó, el programa que s’està definint és essencialment executiu i té l’objectiu de donar resposta a les necessitats dels participants mitjançant els seminaris tècnics i sectorials que es realitzaran i assessorant a cada empresa en diversos aspectes: duaners, documentals, etc.

No hay comentarios: