jueves, 29 de mayo de 2014

Nomes un sol dia

Mèxic present amb l’artista Fabiola Sánchez
14ª edició de Perpetracions, 
la Mostra d'Art Efímer al Carrer 
Tothom convidat a visitar-la



La artista mexicana Fabiola Sánchez ha estat una de les 13 propostes seleccionades en la 14ª edició de Perpetracions, la Mostra d'Art Efímer al Carrer, que tindrà lloc aquest dissabte 31 de maig de 2014 a la Rambla de Guipúscoa 43-78, de la ciutat de Barcelona, en horari de 18:00 a 21:00 hores. Tothom es convidat de visitar aquesta singular presentació, i d’una manera ben especial els mexicans que resideixen a Barcelona o Catalunya, i els que estan també de pas. Com recordareu tots el darrer mes d’abril aquesta artista ja va exposar la seva obra a Barcelona junt amb altres artistes en una interessant col·lectiva Fabiola Sánchez y Luis Alatorre presentan hoy su Obra reciente en Barcelona. Exposición sólo 5 días abierta al público” 

Enguany la mostra d’art acull una col·lecció de 13 propostes de diferents disciplines com performance, acció sonora, arquitectura efímera, dansa, land art, marionetes i poesia, presentades per col·lectius d’àmbits variats o bé per artistes a títol individual. Totes les intervencions tenen en comú que ens proposen una reflexió entorn a la qüestió animal, formant un mapa de conceptes...una 

Antologia Animal. Que és un animal? Que és el que el defineix com a tal? Que és el que ens fa humans? Hem deixat d’ésser animals? Quina és la frontera entre l’animal i l’home? Es pot dir que la cultura és cosa només d’humans? Quin paper ha tingut l’animalitat i la monstruositat com dispositiu de marginalització de determinats col·lectius? 

RACIONALITAT O INSENSATESA HUMANA? Es la proposta que ens presenta l’artista mexicana Fabiola Sanchez, dins de la Disciplina catalogada de Instal·lació. 

Buscant que cada espectador reflexioni sobre l’animal que porta dins a partir d’imatges o paraules que conviden a qüestionar-se el comportament humà, Fabiola Sánchez ens fa reflexionar sobre aquest comportament que tenim amb ell mateix i amb la resta dels éssers vius. Tens el poder de raonar els teus actes! Afirma l’artista. Per més que planteja preguntes inquietants: Actes humans o animals?

No hay comentarios: