jueves, 8 de mayo de 2014

FC. Barcelona

El migcampista mexicà 
Jonathan dos Santos, 
torna als entrenaments desprès de mesos 



Jonathan dos Santos (26 abril de 1990, Monterrey, Mèxic) torna a entrenar amb l’equip del FC Barcelona després de sis mesos i mig de inactivitat Professional. 

El mexicà Jonathan dos Santos ha començat a realitzar avui treball amb el Barcelona, després de la greu lesió soferta al genoll dret el passat 23 d'octubre i que el va obligar a ser intervingut quirúrgicament. 

El jugador es va lesionar durant una sessió d'entrenament amb l’equip. Va patir un trencament al lligament creuat anterior del genoll dret , de la qual va ser intervingut el passat 05 de novembre de 2013. 

En el moment del trencament de lligaments el migcampista mexica tenia damunt la taula una oferta per jugar a la Reial Societat, havent jugat en tres partits de lliga: València, Rayo Vallecano i Almeria. 

El mexicà va debutar amb el primer equip un 08 d'octubre del 2009 en un partit de la Copa del Rei davant la Cultural Lleonesa. Un mes més tard, es va estrenar a la Lliga de Campions contra l'Inter de Milà. 

A la sessió d'entrenament d'avui dins de l’equip que dirigeix “Tata” Martino es prepara el decisiu partit de diumenge davant l'Elx.

No hay comentarios: