martes, 29 de abril de 2014

AME Vida Local

QUÈ ÉS LA BIONEUROEMOCIÓ? 
Can Pasqual 
va esbrinar la gran pregunta… 





El passat divendres 25 d’abril de 2014 a les 20:00 hores va tenir lloc a la Sala de Conferències de Can Pasqual d’Esparreguera un nou debat organitzat per els nostres amics del Fòrum 21 d’Esparreguera

La temàtica, va esdevenir prou interessant i també prou desconeguda: Què és la BioNeuroEmoció?. 

AME Associació de Mexicans d’Esparreguerai voltants hi va ser present, convidats per els organitzadors, en un debat que es preveia d’assistència incerta, i que va esdevenir un clamorós èxit. 

Es va comptar amb la col·laboració de l’Adela Miguel, llicenciada en pedagogia terapèutica, i sòcia d’AME, que va parlar extensament de la relació entre la malaltia física, les emocions i les vivències quotidianes. 

La BioNeuroEmoció és una metodologia que optimitza qualsevol tractament que estigui fent un/a pacient, bé sigui de medecina tradicional, al.lopàtica i/o alternativa. 

La BioNeuroEmoció és l'art d'acompanyar a la persona, emocionar-la, remoure-la, i ajudar-la a treure l'emoció oculta, el ressentir, allò que no ha dit, per descodificar-la i afavorir a la curació mitjançant l’alliberació de l'emoció que hi ha en l'inconscient i així poder-la transformar d’acord amb el següent paradigma: ¿què és el que m'ha portat aquí?. 

Tanmateix, na Adela Miguel ens parlaria del mecanisme del nostre propi cos per tal d’afrontar els problemes que ens influencien greument. O de com ens diria tècnicament el paradigma de Carl Gustav Jung: 

"LA MALALTIA ÉS L'ESFORÇ QUE FA LA NATURALESA PER CURAR A L'HOME, I NO ÉS L'HOME EL QUE HA DE CURAR LA MALALTIA". 

L’Adela Miguel, llicenciada en pedagogia terapèutica, ens explicaria diverses tècniques que es fan servir, com la Transgeneracional, que és tot allò relacionat amb les memòries, tot ficant a la nostra consciència la història de la família, per tal de resoldre situacions que han estat excloses de la consciència familiar. 

Tècniques com la PNL, Programació, per a detectar i canviar programes inconscients que hi ha darrera de cada malaltia; o la Neurolingüística. Amb el posterior debat a la presentació efectuada a Can Pasqual el públic va continuar interessant-se per aquest sistema de guarició. Debat no exclòs de qüestionaments sobre els seus èxits terapèutics. 

La BioNeuroEmoció, potser el gran desconegut entre tots nosaltres….

No hay comentarios: