lunes, 7 de abril de 2014

Amb només 25 anys

El conegut raper mexica
Santa RM” 
actuarà el proper diumenge 04 de maig 
al “Be Good” de Barcelona 



 
És el raper mexicà més jove i cosmopolita, els referents del qual radiquen en els grans artistes espanyols del gènere! El proper diumenge 04 de maig del 2014 a les 19:00 hores tindrà lloc a espai dit “Be Good“ que es troba situat al carrer Sancho de Ávila, 78 [Metro Línia 1, estació Marina. Tram, parada Marina] de la ciutat de Barcelona, del conegut raper mexica anomenat “Santa RM”. 

Al concert, hi participarà Santa RM - Isusko + Enes + Loren feat CansiNatra - DJ Xino +Delash y Kamo. Hi hauran entrades disponibles fins a exhaurir existències i segons l'aforament de la sala 

Christian Jesús Morales Rosas conegut artísticament com a "Santa", va néixer un 20 de juliol de l’any 1989 a la ciutat de Nogales, Estat de Sonora, Mèxic. És, per definició, el raper mexicà més jove i cosmopolita, els referents del qual radiquen en els grans artistes espanyols del gènere com són Nach, Violadores del Verso, SFDK, Chojin o Tote King, entre d'altres. 

Amb només 25 anys està preparant el llançament el mes que ve del seu sisè treball, "La Cara B", que el portarà als escenaris de Madrid, Extremadura, Navarra, País Basc, Catalunya i Llevant a l'abril i al maig. 
Al costat del seu gran amic i veu de suport Kryz, Santa RM ha gestat amb molta cura La Cara B (JJ Entertainment), l’embrió el qual es va engendrar sense més pretensions que la d'una mixtape i el qual s'ha transformat en el nou llarga durada que veurà la llum a l'abril de 2014. 

Tota una evolució de l'artista i una declaració d'intencions on mostra la seva altra cara més fosca ens diuen en la seva presentació, però també esperançadora i que incita ''als més joves a lluitar pels seus somnis, explico històries quotidianes, d'ego, desamor, una cançó dedicada a la música, fins a temes més personals com històries de la meva vida, pensaments personals i una cançó dedicada a la meva filla'', segons paraules del propi Christian Jesús Morales Rosas “Santa RM”.

No hay comentarios: