lunes, 3 de marzo de 2014

COMUNICADO OFICIAL AMEComunicat Oficial 
AME s'adhereix a la Campanya a favor de les persones amb deficiències auditivesAME Associació de Mexicans d'Esparreguera i Voltants s'ha adherit a la Campanya que s'està realitzant davant RTVE, ATRESMEDIA, MEDIASET i FORTA - Federació d'organismes de ràdio i televisió autonòmics, per a sol·licitar que subtitulin per a les persones sordes els continguts de programació que pengen a Internet 

Una mesura que beneficiaria nombroses persones que pateixen deficiència auditiva profunda. Els que amb pròtesi auditiva o no, es veuen dificultats en accedir a mitjans Culturals i de Comunicació, perquè no subtitulen els continguts que pengen a Internet o en les seves aplicacions de Smart TV. 

Fent-nos ressò del sentir solidari dels nostres associats en AME recolzem aquest petició que pot millorar en gran la qualitat de vida, informació i cultura de tot aquest nombrós col·lectiu.

Comunicado Oficial 
AME se adhiere a la Campaña en favor de las personas con deficiencias auditivasAME Asociación de Mexicanos de Esparreguera y Alrededores se ha adherido a la Campaña que se está realizando ante RTVE, ATRESMEDIA, MEDIASET y FORTA - Federación de organismos de radio y televisión autonómicos; para solicitar que se subtitulen para las personas sordas los contenidos de programación que cuelgan en Internet 

Una medida que beneficiaría a numerosas personas que padecen deficiencia auditiva profunda. Quienes con prótesis auditiva o no, se ven dificultados en acceder a medios Culturales y de Comunicación, porque no subtitulan los contenidos que cuelgan en internet o en sus aplicaciones de Smart TV. 

Haciéndonos eco del sentir solidario de nuestros asociados en AME apoyamos este pedimento que puede mejorar grandemente la calidad de vida, información y cultura de todo este numeroso colectivo.


No hay comentarios: