domingo, 23 de marzo de 2014

Aprèn a bellugar-te com els Àngels!

Rafael Ramirez-Melendez 
oferirà un 
Taller de salsa i ritmes llatins” 
a partir d’abril a Diògenes Centre Creatiu 


A partir del martes 01 d’abril de 2014 en horari de 18:30 a 19:30 hores tindrà lloc a Diógenes, Centro Creativo que es troba al carrer de Martínez de la Rosa 21 de Barcelona un “Taller de salsa i ritmes llatins” a mans del professor en Rafael Ramirez-Melendez. 

Les classes estan estructurades de manera que des de la primera sessió s’aprèn a ballar d’una manera intuïtiva i divertida. Només fa falta una cosa: ganes de aprendre i passar-ho be. Prova á venir amb ganes de ballar i divertir-te! 

En Rafael Ramírez ha ensenyat Salsa i Balls Llatins al llarg de més de 10 anys a Anglaterra, Singapur i Espanya. També a format i dirigit diferents grups de ball i música llatinoamericana. 

Actualment és professor associat/ investigador al Departament de Tecnologies de la Informació i la Comunicació a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona, lloc on investiga la relació entre la intel·ligència artificial, la Música i les Matemàtiques. 

Rafael Ramirez-Melendez va obtenir una llicenciatura en Matemàtiques a la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic UNAM, i el seu mestratge i doctorat en Ciències de la Computació de la Universitat de Bristol, Regne Unit. De 1997 a 2001, va ser professor al Departament de Ciències de la Computació a la Universitat Nacional de Singapur. 

Els seus interessos de recerca inclouen l'aprenentatge automàtic i la informàtica de la música, la concurrència, la verificació formal, i la programació declarativa. 

Té més de 45 publicacions internacionals en l'aplicació de tècniques d'aprenentatge automàtic per al processament de la música. Ell era el president per al Taller internacional sobre Música i AI 2007 (IJCAI'07, Índia), el Taller Internacional sobre Música i Aprenentatge Automàtic 2008 (ICML'08, Finlàndia), el Taller Internacional de Música i Aprenentatge Automàtic 2009 (ECML ' 09, Eslovènia), el Taller Internacional de Música i Aprenentatge Automàtic 2010 (ACM-MM'09, Itàlia), i el Taller Internacional de Música i Aprenentatge Automàtic 2011 (NIPS'11, Espanya). Ell actua com a membre del comitè de programa per diverses conferències AI i relacionats amb la música i ha lliurat seminaris convidats de tot Europa, Àsia i Amèrica. 

I a més a més, es un veritable “crac” en el món de l’ensenyament de balls. Un “Leo Messi” d’aquesta activitat... 

Durant tot el mes d’abril hi haurà una promoció especial al preu de 5 euros sessió de ball... Més fàcil impossible.

No hay comentarios: