martes, 11 de febrero de 2014

Política Barcelona ciutat

La mexicana Jennifer Seefoo 
Recolza la candidatura 
de Laia Bonet 
a les primàries del PSC a Barcelona



  

Un nou vídeo amb diverses llengües com son el rus, àrab, francès, alemany, italià, anglès... són els idiomes que podem veure d'alguns dels veïns de Barcelona que demanen en un vídeo promocional el vot per a Laia Bonet en les primàries en què el PSC elegirà el seu candidat a alcaldable. Laia Bonet promet que treballarà per una ciutat "més oberta, cosmopolita i internacional". 

Al vídeo, ciutadans d'Argentina, Mèxic, Romania i altres països demanen el vot, en la seva llengua, a favor de Bonet sota els lemes tals com “Hi ha alternativa” i “Som-hi”. També apareixen declaracions intercalades de la candidata en què dóna les gràcies als que la recolzen en els idiomes d'aquests. Bonet expressa, a més, el seu desig de viure en una Barcelona "que sàpiga respectar la diversitat". Al final, tots ells aposten en català per la seva candidatura. 

La mexicana Jennifer Seefoo porta dos anys vivint a Barcelona i opta per donar suport a aquest candidatura amb qui s’identifica plenament. 

Laia Bonet Rull (Valls, 2 de gener de 1972) és una política del Partit dels Socialistes de Catalunya i professora catalana de Dret. Pertany a l'ala més catalanista del PSC. Es a dir, a un sector del partit que defensa els drets històrics, la identitat i llengua de Catalunya. Enfront de la tesis oficial de la Direcció del Partit amb el seu clar servilisme al interessos de Madrid. 

Laia Bonet Rull va ser escollida diputada al Parlament de Catalunya durant la IX legislatura. Exercí de portaveu adjunta primera del grup parlamentari socialista. El gener de 2014 va anunciar que abandonava l'executiva del partit, anunciant la seva intenció de presentar-se a les primàries obertes del PSC per a escollir el candidat socialista per a les eleccions municipals de 2015.

No hay comentarios: