lunes, 17 de febrero de 2014

Inversió de més de 100 milions de dolars

PGI Engineering de Girona 
participa a un complex residencial 
a Monterrey (Mèxic) 


Amb una inversió total de més de 100 milions de dòlars fins a 2018 l’empresa PGI Engineering, fundada a Girona l’any 1992, participarà en eun important complex mixt-residencial de luxe aSphera a Monterrey (Mèxic) de aproximadament 120.000 metres quadrats. 

El director general de la companyia, Frederic Gil, i el director d'Energia i Manteniment, Albert Moyano, i han presentat les bondats del projecte que és obra de l'arquitecta iraquià Zaha Hadid, l'única dona guanyadora del premi Pritzker, l’anomenat el Nobel de l'Arquitectura. 

Per a PGI Engineering de Girona la "Vocació internacional i d'integració de serveis, i ser referents als mercats que ens plantegem", ja que varen facturar 7,6 milions d'euros l'any passat, i preveu incrementar les vendes a l'exterior del 30% al 50% fins al 2015, des de les seves delegacions a França, Marroc, Mèxic, el Perú, Uruguai i el Brasil. 

La societat, que té un òrgan de direcció unificat, preveu arribar a un volum de negoci d'1,2 milions el 2015, i preveu crear una empresa comuna a finals d'aquest any o durant el pròxim exercici.

No hay comentarios: