domingo, 9 de febrero de 2014

Avui a les 13:00 hores:

Sebastián Domínguez Trio 
en directe al II Cicle de Jazz Vermut 
de Caldes de Montbui 



Sebastián Domínguez Trío, Jamboree Jazz Club, Barcelona - Naima 


Del 12 de gener fins el 16 de març de 2014 te lloc a la localitat barcelonina de Caldes de Montbui la celebració del II Cicle de Jazz Vermut, que es celebra en l’anomena’t Centre Democràtic I Progressista al Carrer Corredossos de Baix 1, amb una selecció dels millor grups de jazz del moment. 

Avui diumenge 09 de febrer de 2014 a les 13:00 hores tindran en directe a la veterana formació musical Sebastián Domínguez Trio, que compta amb participació mexicana. Aquesta es la tercera de les sis propostes seleccionades per la realització d’aquest Cicle per l'ALBERT CIRERA músic de jazz i mestre de l'escola municipal de música Joan Valls de Caldes de Montbui i d'altres ens han vingut proposades mitjançant el formulari que tenim a la web del Centre. 

Enguany repeteixen l’experiència aconseguida en la edició passada de fer els concerts en el horari dels diumenges al mig dia com a dia i hora idònia per relaxar-se i prendre no un "café con leche", sinó un vermut a la salut de la bona música. 

Els concerts que encara podreu gaudir els amants del jazz son aquest: 

Diumenge 9 febrer SEBASTIÁN DOMÍNGUEZ TRÍO a les 13.00h 
Diumenge 23 febrer CRUÏLLA QUARTET a les 13.00h 
Diumenge 9 març WHISPER SONGS a les 13.00h 
Diumenge 16 març TRICOTISM TRIO a les 13.00h 

SEBASTIÁN DOMÍNGUEZ TRÍO, es una formació originada l’any 2012 que s’ha fet sentir amb força dins del panorama musical barceloní, especialment en el que fa referència a la música jazz, ha sorgit un interessant grup musical encapçalat per un artista mexicà que al llarg de les seves actuacions, totes les setmanes en un conegut local de la ciutat comtal, han anat captant molts seguidors i han despertat l'interès del públic per l'alta qualitat de les seves interpretacions, la seva versatilitat i per la joventut dels seus integrants. 

Emmarcats dins el gènere de jazz clàssic ens oferiran un concert amb un repertori que recorre les etapes més importants i els autors més reconeguts de l'historia del jazz i del jazz contemporani. 


Formació 

Sebastián Domínguez - Guitarra 
Manel Fortià - Contrabaix 
Daniel González - Bateria 


Biografia 

Sebastián Domínguez originari de la ciutat de Mèxic, ha estudiat guitarra durant més de deu anys. Realitzà estudis musicals en Mèxic DF i participà en diversos projectes relacionats amb el jazz, participant en festivals de jazz nacionals com internacionals. Va participar en el grup "NISHADA" com guitarrista i tocat el Tamboura, en un projecte de música hindú amb el qual va enregistrar un disc. 

Al 2010, es trasllada a Barcelona per continuar els estudis de guitarra de jazz a l'escola superior de música de Catalunya (ESMUC), on actualment estudia, participant en projectes interns i externs de l'escola. 
Aquest trio es completa amb Manel Fortià, contrabaixista català de Cassà de la Selva (Girona) que estudià en el "Taller de Músics" i posteriorment en l'ESMUC, on s'incorpora el trio, és un contrabaixista emprenedor i participa en importants projectes musicals. Daniel González, bateria originari de Tenerife, actualment viu a Barcelona i estudia també a l'ESMUC. 

És un reconegut bateria dins del jazz i la música moderna de Barcelona, participant en diversos projectes amb altres músics reconeguts de Barcelona i l'estat Espanyol.

No hay comentarios: