viernes, 28 de febrero de 2014

Art i artistes

La Cía Jordi Bertrán
con participación de la mexicana Dalí M. Blanch
presenta del 05 al 16 de març de 2014 
No clin-clin + La Sucrera Diabética
al Círcol Maldà, de Barcelona 



La coneguda companyia de teatre de petit format, titelles, i demès innovacions presentará el proper diumenge 05 de març de 2014 el seu espectacle “No clin-clin + La Sucrera Diabética” al conegut “Círcol Maldà” del carrer del Pi número 5, de Barcelona [Catalunya, Europa]

Les representacions tindran lloc del dimecres 05 de març fins el proper dissabte 16 de març en un horari de presentacions de dimecres a dissabte a les 20:30 hores [les vuit i mitja], i diumenge a les 19:00 hores [set de la tarda]. 

Per aquesta ocasió comptarem amb l’actuació especial de en Jordi Bertran amb la peça “No Clinc Clinc” coma plus d’aquesta presentació. Amb dues simples pilotes de “porex” i les seves mans, Jordi Bertran, crea uns personatges entranyables. Sorgits del darrere les cordes de la seva guitarra, interpretaran una sèrie d’accions i conflictes on la col·laboració ajudarà a resoldre problemes de la vida quotidiana. És una cant a la solidaritat i al treball en equip. 

La peça “La sucrera diabètica” ens presentarà a l’Elena, una preciosa sucrera de plata, es percep a ella mateixa com una andròmina inflada i oxidada, té un marit que la maltracta. 

Té diabetisi treballa a una pastisseria empolsant sucre fins que una retallada de personal la deixa a l’atur. Té un marcat sobrepès que no només colpeja insistentment la seva salut, sinó que, a més, fa impossible qualsevol intent per millorar la seva autoestima. 
Sense feina, sense salut, sense bellesa, sense amor, sense ganes de continuar endavant… 

Podrà l’Elena deixar de culpar al marit, a l’enfermetat, al sucre, a la crisis econòmica? 

Deixarà de creure i començarà a crear la salut, la felicitat i l’amor per ella mateixa?... 

Deixem tot seguit el quadre d’artistes i tècnics que fan possible aquesta petita joia del teatre de petit format “La sucrera diabètica”: 

Actors: Dalí M. Blanch i Nelo Sebastián Vera 
Autor i director: Jordi Bertran 
Creació: Jordi Bertran, Dalí M. Blanch, Nelo Sebastián Vera, Cristina Robledillo i Aurora Poveda 
Escenografia: Dalí M. Blanch 
Disseny de so i llum: Jordi Bertran 
Fotografia: Rosa Colell 
Producció artistica: Cristina Robledillo i Dalí M. Blanch 
Producció executiva: Companyia Jordi Bertran 
Técnic: “Litus” Codina

No hay comentarios: