viernes, 24 de enero de 2014

Nova Entitat

OMPLIM LA PICA 
AME: varem ser presents 
al bateig d’aquest nou projecte 



Aquest dissabte AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants va ser present a la presentació oficial d’una nova entitat associativa a la nostra petita ciutat d’Esparreguera. Un interessant projecte que neix amb el curiós nom “Omplim la Pica”. 

El lloc de la presentació triat va ser el Teatre del Patronat Parroquial d’Esparreguera, que es situat al carrer del mestre Tomàs Cabeza número 2, i que darrerament s’ha convertit en un centre d’activitat social de tota mena. Tanmateix aquesta presentació d’aquesta nova associació de caràcter social va ser recolzada per diverses entitats locals. 

A més del Patronat Parroquial que deixaria el seu teatre, a més de l’acte oficial de presentació, es faria un espectacle de caràcter solidari, per tal de recaptar diners per aquest projecte de Omplim la Pica i fer front a les primeres despeses. Una entrada popular de cinc euros que es a l’abast de tota economia pràcticament. L’espectacle presentat al públic va anar a càrrec del Coro Rociero Santa Eulàlia d’Esparreguera i alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera, que recolzarien desinteressadament aquesta iniciativa. 

El Coro Rociero Santa Eulàlia d’Esparregura es va crear el desembre de l’any 2012 i te normalment 4 guitarristes, 7 veus femenines, 1 percussionista encarregat de la caixa i 7 veus masculines. Assagen al pati del Patronat, i han participat en diversos casaments, i actes de caràcter folklòric a diversos indrets de Catalunya, com a Olesa de Montserrat, o Castellbisbal [on per cert AME va ser present] 

L'Escola Municipal de Música i Dansa d'Esparreguera va ser també l’altre col·laboradora de aquesta presentació. Creada l'any 1976 la seva fundació va ser fruit de l'entesa entre l'Ajuntament d'Esparreguera i una colla de joves músics d'Esparreguera decidits a compartir les seves vivències i coneixements musicals amb els seus conciutadans, i d’ençà va realitzant una tasca cada vegada mes important dins del mon de la Cultura de la nostra petita ciutat.

Varies de les seves noies aportarien un espectacle d’acurada escenografia. També curiosa la realitzada amb unes cadires allí damunt l’escenari.. 
I com no, no faltarien les Sevilanes ballades acompanyant les melodies del Coro Rociero..
Com no. Un esclatant èxit per la qualitat de la presentació damunt l’escenari i un ple de públic entusiasta que amb el cor y els aplaudiment varen premiar aquest treball d’equip.

Gracies amics d’Omplim la Pica per el vostre compromís vers els infants i adolescents més vulnerables. Gracies Patronat Parroquial, Coro Rociero Santa Eulàlia, i Escola de Música i Dansa d’Esparreguera per la vostra generositat solidària. Perquè Esparreguera som tots. I entre tots hem de fer mes justa i més humana la nostra societat, arribant allí on ens necessiten.

No hay comentarios: