viernes, 3 de enero de 2014

Comèdia Popular

Diumenge darrera projecció de 
“El esqueleto de la señora Morales” 
a la Filmoteca de Catalunya




Diumenge tindrà lloc la darrera projecció de la coneguda cinta mexicana del director  Rogelio A. González  “El esqueleto de la señora Morales” a la Sala Laya de la Filmoteca de Catalunya a la Plaça Salvador Seguí, 1 – 9 de Barcelona. 

La projecció de diumenge, programada per les 17:00 hores tancarà un cicle de cuatra sessions dedicada a aquesta enigmàtica pel·lícula de l’any 1959, amb projeccions tingudes els dies 01, avui dia 03 (dues projeccions), i el proper diumenge 05 de gener de 2014. Veieu les Agendes d’AME.

El esqueleto de la señora Morales” ens presenta a Pablo, un taxidermista casat amb una dona insuportable, carregada de manies i obsessions. Un dia anuncia als seus coneguts que la seva esposa ha marxat a Guadalajara a visitar una tia.
El film més brillant de l’etapa mexicana d’Amparo Rivelles –traspassada recentment, i a qui retem homenatge amb aquesta projecció– és sens dubte aquesta àcida comèdia negra amb guió de Luis Alcoriza, una de les peces més intel·ligents d’humor irreverent en el cinema mexicà, subversiu envers qualsevol noció de drama convencional
La pel·lícula es apta per a tots els públics

Fitxa Técnica:
Direcció:   Rogelio A. González
Interpretació:  Arturo de Córdova, Amparo Rivelles, Elda Peralta, Guillermo Orea, Rosenda Monteros
Producció:  Mèxic
Any:  1959
Idioma original:  castellà
Versió:  VE
Durada:  92'
Format:  DVD

No hay comentarios: