jueves, 2 de enero de 2014

1r Concurs de Curts Creu Coberta Shopping Shooting

Rèquiem de Sol
del director mexicà  Teo Wrönskiano
i l’Equip Greenadal
candidata a Premi





Rèquiem de Sol (Curtmetratge)



Creu Coberta Shopping es un concurs de curtmetratges ràpids creat per l’Associació Creu Coberta, com a eina de creació cultural audiovisual a Barcelona “per mitjà d’una proposta dinàmica, atractiva, creativa i solvent, que vol apropar el món del comerç al món del cinema” segons esmentes els creadors d’aquesta iniciativa.

Es tracta d’un concurs obert a joves, adults, professionals i amateurs, que han volgut realitzar un curtmetratge prèvia inscripció i amb un temps limitat a 72 hores. Es tracta doncs, de passar-s’ho bé tit fent  cinema.

Els curtmetratges   -segons expliquen els organitzadors-    estan oberts a qualsevol tipus de tècnica, procediment. “ podran ser de qualsevol tipus de gènere i es podrà enregistrar en qualsevol tipus de suport. És a dir, poden ser realitzats ja sigui amb telèfon mòbil com amb una càmera professional. L’única limitació serà la temporal, ja que no poden durar més de 3 minuts, les localitzacions obligatòries i la paraula clau” I be, al final es varen presentar sis equips que varen tenir que fer aquest treball a corre-cuita esmentant en la cinta la paraula “Clau” i fer el rodatge amb un pla o toma del Poble Espanyol i a Las Arenas.

Tot un repte. I els seus fruits son sis cintes que porten per nom: Clautisme, Claus i Claus, Rèquiem de Sol, La Clau,
La Clau de Sol, y Dissabte.

Val a dir que la producció amb aportació mexicana es l’anomenada “Rèquiem de Sol” . un treball realitzat per l’Equip Greenadal, baix la direcció del polifacètic mexica en Teo Wrönskiano.
La cinta a comptat com a Assistent de Direcció amb Julia Morando, amb guió de Teo Wrönskiano i Julia Morando, comptant amb un equip de Càmera en mans de Julia Morando i
Teo Wrönskiano, i com actors e intèrprets amb na Anna Caronne, Cóten Bustillo, Jonathan Angelilli, David Ferrer (com a violinista). La música original, el muntatge i edició han anat de la mà del Teo Wrönskiano.

Esmentem també que a mes de les tomes o plans obligatoris, la localització triada per aquesta producció ha estat la Botiga - La Muntanya.
El dia 10 de gener de 2014  a les 21:00 hores  al  Teatre de l'Escola Joan Pelegrí, al carrer Torre Damiàns 6, de Barcelona,  es projectaran les pel·lícules i es lliuraran els premis del I Concurs de Curtmetratges Creu Coberta Shopping – Shooting  

Esperem que sigui valorada la cinta de l’equip del Teo i puguem donar la noticia de que aquest treball a rebut Premiat.

No hay comentarios: