sábado, 21 de diciembre de 2013

Només dos dies: 28 i 30

Auto-guariment a Barcelona. 
Tècniques de la tradició ritual maia 
amb l’Àvia Rybachek 
a Espaidaleth



L’Àvia Sandra Verónica Rybachek, visionària i Sanadora tradicional del llinatge Maia, líder Comunitària y defensora dels Drets de l’immigrant, com també lluitadora per la unificació dels pobles original, es troba aquests dies a Catalunya, on celebrarà el Solstici d’Hivern a la localitat barcelonesa de Callús, prop de Montserrat, segons el cerimonial dels maies. 

Tanmateix oferirà a Barcelona uns tallers de guariment al centre Espaidaleth, que es situat a la Ronda Universitat 33, 1er 2a de l’esmentada ciutat. 

Els tallers tindran lloc el dissabte 28 de desembre a les 10:00 del matí, i el dilluns 30 de desembre de 2013 a les 18:00 hores (6 de la tarda). 

L’àvia Sandra Verónica RYBACHEK es descendent maia, d'origen guatemalenc. De reconegut prestigi entre els avis i xamans dels pobles originaris a Sud-americà. Àvia del Cercle Sagrat de Savis del Planeta, Mestra de la tradició Maia i experta en la guariment ritual. Ens visita des dels EUA per oferir-nos una manera de començar el nou any despertant la nostra consciència a un camí en el qual hem de sembrar els beneficis que esperem collir, així com tècniques de la tradició ritual maia per a l'auto-guariment.

No hay comentarios: