jueves, 3 de octubre de 2013

Festa mexicana

Concert del duet
LA MALINCHE
Amb sopar, altar de Morts 
i el que calgui…


L’esdeveniment atendrà lloc el proper dijous 31 d’octubre de 2013 a La Figuerosa, al carrer Raval s/núm. d’aquets nucli de població, antic poble, avui agregat al municipi de Tàrrega, a Lleida.

Des de l’estiu de 2008 les antigues escoles de la Figuerosa funcionen com a cafè i local social del poble, obrint tots els caps de setmana i dies festius. L’ambient és molt tranquil i agradable, sempre amb bona música, i també s’hi realitzen exposicions d’obres de diferents artistes.

La Figuerosa és un poble de la comarca de l’Urgell però amb un paisatge plenament segarrenc. Situat dins del terme municipal de Tàrrega, i a tan sols 6 km d’aquesta, queda molt ben comunicat pel pas per la capital de l’Urgell de l’autovia A-2   -que uneix Lleida i Barcelona- i de la carretera C-14 -que comunica Tarragona i Andorra-.   

Això vol dir que en 30 minuts s’arriba a les ciutats de Lleida o Igualada, i en poc més d’1 hora al Pirineu, a la Costa Daurada o a Barcelona.

Doncs be, hi haurà gran Festa mexicana amb tot el que fa falta per passar-s’ho d’allò més bé. A les vuit del vespre començarà el sopar. Un tiberi digne d’un Emperador o del Reiet de la casa. Vet aquí el que trobareu:

“MENÚ:
1.- Ensalada fresca de la calaca flaca
2.- Frijoles charros al aquí te pillo, aquí te mato.
Postre: Dulce muerte de arroz con leche o melón calabacín, calabazón.
PAN DEL CAMPOSANTO
Bebidas: Agua bendita, vino sangrón y café de olla de la bruja maruja.”


Tanmateix hi trobareu mes coses. El duet de musica mexicana LA MALINCHE oferirà als participants el seu Concert anomenat “Sons Íntims” que com qui no vol la cosa, ens portarà amunt i avall per les millors sonoritats de les multiculturals terres americanes. 

Un viatge per la millor música que desprès farà el gran salt de l’Atlàntic per aterrar a les suaus melodies de la Mar Mediterrània…

Només això? ¡Val que no Companys! Tenim un àpat mexicà i la millor música per aquesta festa mexicana de Tots Sants, però, com que cadascuna de les Cultures tenen allò que els hi és ben propi, aquí tindrem també els anomenats “Altar de Muertos”. No l’espanteu, que no es terrorífic ni cap cosa lletja ben lletja…

Es una tradició prehispànica. D’abans que els americans descovessin que existien allò anomenat europeus…
I vet aquí, Es farà un autèntic Altar de Morts mexica..

Hi han més coses? Preguntareu. Doncs mutis a la gàbia. Ho tindreu que descobrir anant-hi aquí, a la festa de La Figuerosa a Tàrrega.

Però abans feu un truc per informar-vos i reservar lloc al telèfon 649109702, i pregunteu per en Xavier Mayora. 
¡Ha! La Festa només val 12 euros…  ¡Irresistible!

No hay comentarios: