sábado, 19 de octubre de 2013

Aquest divendres

Collet , s’entrevista
amb el governador de Quintana Roo
a Mèxic



El president de l'Espanyol, Joan Collet , ha aprofitat l'últim dia del seu viatge a Mèxic per entrevistar-se amb el Governador de l'Estat de Quintana Roo, Robert Borge Angulo, segons ha informat aquesta tarda l'entitat blanc i blava a través d'un comunicat oficial.

L'Estat de Quintana Roo és el principal patrocinador del club català, fins 2017 , a través de la seva marca Cancún, que llueix l'equip a la samarreta. 

Segons el president del club de futbol català RCD Espanyol, la trobada ha estat bona. El màxim mandatari blanc-i-blau i el governador de Quintana Roo han tractat diferents qüestions com el desenvolupament de les accions de patrocini de l'acord com a espònsor principal de l'entitat espanyolista, prolongat en el seu moment fins al 2017 gràcies a la bona sintonia existent. 

Collet ha rebut amb alegria el missatge de satisfacció del governador i el seu equip de col·laboradors amb els resultats del patrocini al club. 
Quintana Roo està convençut que la visibilitat de la marca “Cancún” en les equipacions oficials dels equips blanc-i-blaus ajuda molt a expandir encara més el bon nom que té la zona com a destí turístic líder a nivell global".
Collet , ha viatjat acompanyat pel director de màrqueting, Toni Alegre , hauria d'aterrar demà a temps a Barcelona per presenciar el partit contra l'Atlètic de Madrid, a l’Estadi RCDE.
Fotografia: ECDE Comunicat oficial.

No hay comentarios: