viernes, 30 de agosto de 2013

Va arrasar!

PEREZ ABUYE (El Charro)
amb Mariachi i Ballet Mexicà
Triomfa amb el seu "MEXICO LINDO"
a Sant Feliu de Guíxols





Sant Feliu de Guíxols a la Costa Brava de Girona va acollir el passat dissabte 24 d’agost de 2013 l’èxit espectacle de música i ball “México Lindo” de mans del artista internacional Josep Pérez Abuyé, en la seva primera presentació en aquesta bufona ciutat catalana.

La Sala Flamingo, per unes hores, va esdevenir l’epicentre d’aquest magne espectacle musical que en aquesta ocasió a l’escenari com a presentador o Mestre de Cerimònies amb Luís Morales, Director de UMBRADIO.

El concert espectacle "MEXICO LINDO" de Josep Pérez Abuyé "El Charro Catalan" de gira per Europa s’ha acompanyat per  el "Mariachi Semblanza" i el "Ballet Viva México" tots mexicans amb una llarga carrera dins del mon del ball i la música mexicana. 

En Josep Pérez Abuyé va portar les millors peces del seu repertori. Ranxeres brivants, Corridos amb nervi, cançons melodioses que recorden els millor boleros. Varietat y música de tots els temps acompanyats del els més vistosos valls de la República Mexicana. [Veieu les fotografiés que acompanyen aquest article, gentilesa de l’artista]
Ha contat amb l’organització d’ART AGENCIA Artist & internationalcompanies Ltd.,
que properament organitzarà varies noves  presentacions d’aquest esdeveniment musical.

En Josep Pérez Abuyé, sempre ha sabut envoltar-se dels millors professionals de l’especialitat, i es per això que arriba als cors del públic en cada presentació que ofereix.
Un equip de quinze artistes a escena que saben donar il·lusió i portar els millors records de Mèxic a tot el públic que el visita.

Es sense dubtes, "MEXICO LINDO"  un espectacle sense punt de comparació.

No hay comentarios: