sábado, 31 de agosto de 2013

Avui en Bigues y Riells

Música de Mèxic
Música de Llatinoamericà,
La Malinche” acomiada l’estiu




Desprès de la seva meritosa gira musical per les Illes, retornats a casa, el duet La Malinche ofereix un concert especial d’acomiadament de l’estiu 2013, que ben segur, hi guardarem un munt de records.
El duet La Malinche, format per la cantant i artista Margarita Arrocha i el guitarrista Carles Lloveras, ens oferiran al conegut Bar Sito’s situat a la avinguda Prat de la Riba 161, de Bigues i Riells (Barcelona, Catalunya) el seu Concert de Comiat a l’Estiu a les 21:30 hores. 

Tanmateix, podeu fer reserves de taula al telèfon 938658683 de l’establiment on tindrà lloc aquest concert. 

La Malinche ens oferirà un recorregut per els estils i sonoritats mes conegudes de l’Amèrica llatina fins portar-nos als suaus sons de la Mar Mediterrània. Una experiència musical que porta per nom “Sons Íntims”. 

Ens recorden: 

La proposta de LA MALINCHE aborda un repertori ple de colors i diversos, a estones intimista, a estones animat, farcit de cançons que parlen d’amor, ideal per assaborir-lo en la millor companyia. De el Brasil de Jobim al New York llatí de Ruben Blades, del Mediterrani de Serrat al Mèxic ardent d’Armando Manzanero o Chavela Vargas, LA MALINCHE ret homenatge als grans compositors de la música iberoamericana, i us els serveix marinats en la salsa gustosa i original d’aquesta veu i aquesta guitarra.” 

Així que benvolguts amics, avui tenim un bon lloc a on anar. I passar-lo d’allò més bé...

No hay comentarios: