jueves, 4 de julio de 2013

Música mexicana…

El Duet “La Malinche
Inundarà de bona música Catalunya.
Sis concerts refrescants 
en un juliol calorós !!!


LA MALINCHE, el duet de guitarra i veu que ofereixen actuacions en format acústic, amb una nodrida selecció de temes d’origen llatí, amb un tractament  de forma molt personal, es format per la suau i poderosa veu de la cantant i artista d’origen mexicà Margarita Arrocha, i al caràcter i la sensibilitat de la guitarra flamenca ens mans de Carles Lloveras.

Amb una sonoritat íntima i sensual  LA MALINCHE aposta per la proximitat amb els assistents, tot creant un espectacle agradable i ple d’emocions. Tot replè d’un to desenfadat i amb esquitxos d’humor ben alimentats per la sòlida presencia escènica dels seus integrants i, particularment, per la personalitat i la naturalitat a l’escenari de la seva cantant, que arriba sempre de forma fàcil a una excel·lent connexió amb el públic.

La proposta musical de LA MALINCHE ens aborda ple d’un repertori  de colors i diversitats. A estones intimista, a estones animat. Farcit de cançons que parlen d’amor i ens fans assaborir la bona música en la millor companyia.

Músiques que van de el Brasil de Jobim al New York llatí de Ruben Blades. Des el Mediterrani de Serrat al Mèxic ardent d ’Armando Manzanero o Chavela Vargas.

LA MALINCHE sap rebre homenatge als grans compositors de la música iberoamericana, i ens els serveix marinats en la millor salsa gustosa i original d’aquesta veu i aquesta guitarra.

Vet aquí la programació dels seus concerts del mes de juliol de 2013:


Divendres 05 de juliol de 2013
Hora:  23:00
Restaurante Cafeteria Sis-B
08380 Malgrat de Mar (Barcelona) (Cataluña, Europa) ‎



Dissabte 06 de juliol de 2013
Hora: 22:30
08395 Sant Pol de Mar (Barcelona) (Cataluña, Europa)



Viernes 12 de julio de 2013
Hora: 22:30
Bar Centre
25210 Guissona (Lleida) (Cataluña, Europa) ‎



Sábado 13 de julio de 2013 
Hora: 22:00 
25351 La Figuerosa,Tàrrega (Lleida) (Cataluña, Europa)


Divendres 19 de juliol de 2013

Hora:  22:00
Bar Pastís
08001 Barcelona (Cataluña, Europa)




No hay comentarios: