sábado, 8 de junio de 2013

Cercle Vermell - Novel·la

Després de l'èxit a Mèxic
es promociona 
"Va succeir a Begastri"
de l'escriptora Maria Jesús Juan 
a Espanya



Nascuda a Múrcia (Espanya) el 1979 María Jesús Joan es llicenciaria en Filologia Hispànica per la UMU l'any 2001, havent estudiant posteriorment el Màster de Literatura Infantil de la Universitat de Castella la Manxa. 

Actualment realitza una tasca docent donant classes de Llengua Castellana i Literatura.

Aquesta jove escriptora que ha tingut sempre una vida unida a les paraules i les lletres, ha publicat textos en nombroses antologies de narrativa curta amorosa, i recentment ha presentat la seva primera novel·la, que val a dir que la primera edició ha estat distribuïda a Mèxic a través de l'editorial Círculo Rojo.

"Va succeir a Begastri" que és el títol d’aquesta novel·la de  86 pàgines, que suposa el seu debut en solitari com a escriptora i representa el principi ferm d’un somni literari pel qual ha lluitat des de la mes tendre infància.

“Va passar a Begastri” [Sucedió en Begastri] compte la història d'un grup d'adolescents als quals una aparent senzilla sortida escolar els canvia la visió que tenen del món que els envolta. Els seus passos els conduiran fins a les ruïnes d'una ciutat misteriosa que va estar durant segles oblidada, i en la qual el més important està encara per descobrir i queda fora de la vista de tots. 

Amor, arqueologia, misteri, destí i fatalitat barrejats.
T'atreveixes a endinsar-te en les seves pàgines? Ens diu la seva autora.

Aquesta escriptora es defineix com una "apassionada de la Literatura Infantil i Juvenil" i afirma que escriure és per a ella “una necessitat” vital.

La novel·la, actualment s’està venent a Mèxic i Espanya a través de la ja esmentada Editorial Círculo Rojo, en formats d'edició rústica amb solapes a un preu de 10 euros, en edició d'E-Book i també a través de la xarxa comercial de “El Corte Inglés” en el seu apartat de llibres sota demanda. 

Després de les presentacions realitzades a València (09 de març), en
San Pedro del Pinatar (Múrcia) el dia 23 de març; a Castelló (13 d'abril), i la ciutat de Granada (21-22 abril), l'autora presentarà la seva obra el proper dia 3 juliol 2013 a Bilbao.




Sucedió en  Begastri.
María Jesús Juan

No hay comentarios: