miércoles, 15 de mayo de 2013

Xerrada presentació

Ximena Labra: 
“A los Que se Van” 
Consolat General de Mèxic a Barcelona 
Dimarts 21 de maig 



L’onzena edició de SCREEN Festival es durà a terme a Barcelona entre el 16 i el 25 de maig de 2013. Després d’onze anys d’experiència, el Festival s’ha consolidat com una data clau a nivell internacional per als professionals i amants de la producció de vídeocreació contemporània, els films d’artista i la imatge en moviment. 

Durant aquests dies, SCREEN Festival i la fira per a professionals LOOP Fair, transformen la ciutat de Barcelona en un centre per al descobriment de noves estratègies de creació i per a la interacció artística entre plataformes locals i internacionals. 

La programació del Festival, que té lloc en diferents espais de la ciutat, inclou diferents comissaris, artistes i institucions, tant locals com internacionals, tots relacionades amb el món de imatge en moviment. L’estructura, que l’any passat separava un festival oficial d’un de no oficial anomenat CitySCREEN, s’ha modificat. 

Enguany SCREEN Festival s’estableix com un únic projecte que encabeix tant la programació que es presentarà en els espais institucionals com aquella que es durà a terme en centres independents i autònoms. Aquesta nova organització permet al públic gaudir i participar de la totalitat del Festival. Dintre d’aquesta dinàmica a la seu del Consolat General de Mèxic a Barcelona, situat al Passeig de la Bonanova 55 de Barcelona, el proper dimarts 21 de maig de 2013 a les 18:00 hores tindrà lloc la xerrada i presentació del projecte “A los Que se Van” de la mexicana Ximena Labra.

 “To those who go” és un projecte d’art públic de l’artista mexicana Ximena Labra sobre aquells que viatgen, i per a ells. Aquells que no només viatgen en el temps i l’espai, sinó també en la seva ment, els que estan disposats a transcendir el seu entorn habitual. Els que busquen, els que troben; els que tenen la voluntat de descobrir qui són i de què està fet l’univers. 

Ximena Labra (Ciutat de Mèxic, 1972) va passar tres setmanes a l’Aeroport Internacional de Denver, Colorado, realitzant aquest projecte us presenta aquest dimarts al Consolat General de Mèxic a Barcelona.

No hay comentarios: