viernes, 3 de mayo de 2013

Diumenge 12 de maig de 2013

La Societat Bach presenta al 
Quartet Musical “Tente en el Aire” 
amb peces de música mexicana del segle XVIII 
El Mèxic de l’època colonial 
 


La Societat Bach és una entitat única a Catalunya dedicada a la promoció del coneixement de la música antiga, especialment la del mestre Johann Sebastian Bach. La Societat Bach va néixer a la Parròquia de Sant Miquel dels Sants de Barcelona (carrer Escorial, 163) a partir de les experiències viscudes amb l'obra de Bach en aquesta parròquia. Durant els darrers anys s'hi han interpretat, entre d'altres obres, la Passió segons Sant Mateu, la Missa en si menor i, el desembre del 2004, l'Oratori de Nadal en versió íntegra. 

Enguany recolzen la presentació del conegut Quartet de Música “Tente en el aire” que el proper diumenge 12 de maig de 2013 actuarà a la Sala d’Actes de Parròquia de Sant Miquel dels Sants de Barcelona, a les 18:30 hores de la tarda. 


El Concert que s’oferirà es d’entrada lliure, amb aportació voluntària, tractarà de música mexicana de l'època colonial. "Tente en el aire" es una formació musical formada per l’Alejandro Correa al violí, en Joan Castillo al clavecí, na Marta Requena al violoncel i l’Octavio Beltrán a la percussió. 

Tanmateix ens oferiran un repertori d’obres de la vida musical mexicana a l’època colonial amb peces com: Del manuscrito 1560 “Tablatura musical”, Del Archivo de la Catedral de México, Del Livro de Lelciones a solo violín del Sr.Don Nicolás Olivari, Del Manuscrito Hague, i Del Códice Saldívar. 

Peces de gran qualitat, si be, no molt conegudes. El que li dona major valor per anar-hi...

No hay comentarios: