martes, 21 de mayo de 2013

Del 12 al 16 d’agost de 2013

Una Escoleta zapatista
al Centre AureaSocial
de Barcelona




L’AureaSocial, centre autogestionat de la Cooperativa Integral Catalana (CIC) situat al centre de Barcelona, es convertirà durant la setmana del 12 al 16 d’agost de 2013 en un node de formació i una forma de connectar-nos amb els compas zapatistes de Mèxic.
El projecte d’Escoleta zapatista a AureaSocial té el seu origen en el comunicat del 17 de març, on el zapatisme ha fet arribar una crida per tal de participar a l’escoleta zapatista que tindrà lloc a Chiapas entre el 12 i el 16 d’agost d’enguany. L’acció es realitzarà simultàniament als 5 cargols zapatistes i hi ha la intenció de promoure la seva extensió mes enllà de Chiapas, també aquí Catalunya, a Barcelona.
Diversos col·lectius afins al zapatisme arreu del mon han rebut la invitació per participar en aquesta escoleta, però, com és obvi, no tothom podrà viatjar fins a Chiapas. Per aquesta qüestió i, també, amb la idea de promoure i reforçar processos d’autoorganització i d’autoformació (cadascú en el seu lloc), des de la Cooperativa Integral Catalana (CIC)  volen reproduir l’esperit de l’escoleta aquí al nostre territori. Els zapatistes compartiran amb els col·lectius que vulguin participar-hi els quaderns i els DVD com a eina d’acompanyament de la formació. Existeix el projecte de fer connexions via videoconferència.
Es convoca de moment a les persones i col·lectius interessats en aquest tema o afins al zapatisme a participar en la reunió preparatòria d’aquesta Escoleta, que tindrà lloc a AureaSocial el dia 21 de maig a les 19:00 hores. Consulteu les dues agendes informatives d’AME – Associació de Mexicans d’Esparreguera i Voltants.


No hay comentarios: