domingo, 19 de mayo de 2013

Cinema:

“Whores' Glory” 
[La glòria de les putes] de Michael Glawogger 
a la Filmoteca de Catalunya 





Dues son les projeccións previstes d’aquesta pel·lícula del director Michael Glawogger, autor de “Megacities” i de “Workingman's Death” (que també projectaràn aquest mes) a la Sala Chomón de la Filmoteca de Catalunya situada a Plaça Salvador Seguí 1 – 9 de Barcelona. 

La primera projecció tindrà lloc el dijous 30 de maig de 2013 a les 20:00 hores, en un acte que tè el plus de la presentació, que anirà a càrrec del mateix director del film en Michael Glawogger. 

La segona projecció és prevista de realitzar el dissabte 01 de juny de 2013 a les 19:30 hores. Michael Glawogger ha viatjat al voltant del món rodant pel·lícules que denuncien qüestions com l'explotació laboral, el patiment de les dones o la pobresa extrema. 

Avui ens presenta el seu darrer llargmetratge documental. L’interès de Michael Glawogger per explorar els llocs més sòrdids i miserables del món el porta a interessar-se per la prostitució a tres països de llengües i religions diferents: Tailàndia, Bangladesh i Mèxic

El documental gira a l’entorn de les vides, esperances, necessitats i experiències individuals de les dones. El film tanca la trilogia dels documentals globals que completen “Megacities” i “Workingman’s Death”. Projecten aquest darrer títol dins la secció “Avui documental”. 


Whores’ Glory / La glòria de les putes Direcció: Michael Glawogger 
Producció: Àustria-Alemanya 
Any: 2011 
Idioma original: anglès 
Versió: VOSC 
Durada: 119' 
Format: DCP

No hay comentarios: