viernes, 17 de mayo de 2013

10 anys de treball constant

El Voluntariat per la llengua 
a Esparreguera 
altra vegada amb la participació de mexicans



El passat dijous 09 de maig de 2013 va tenir lloc a la sala de conferències de Can Pasqual la cloenda de la 10a edició del Voluntariat per la llengua a Esparreguera en un acte emotiu de reconeixement de la tasca de voluntaris i aprenents per portar el català als carrers de la nostra ciutat. 

La regidora de Política Lingüística, Núria Valldeperas, va obrir l’acte d’aquesta cloenda del Voluntariat reflexionant sobre la tasca realitzada i el seu valor social i cultural. 

Abans de repartir els diplomes, va adreçar unes paraules de suport als alumnes i voluntaris per la llengua i va felicitar els tècnics del Servei Local de Català (SLC) d’Esparreguera per la tasca que duen a terme de dinamització de l’ús social del català. A la cloenda també hi eren el responsable del SLC d’Esparreguera, Marc Piera, i la directora del Centre de Normalització Lingüística Ca n’Ametller, Imma Pagès, que va fer un discurs basat en les tradicions culinàries d’arreu del món i la seva influència de caràcter interculturalitat que es deriva del contacte entre persones de diferent orígens quan comparteixen taula. L’acte es va cloure amb el repartiment de diplomes del Voluntariat per la llengua a tots els participants, que enguany han estat gairebé una norantena amb un bon nombre de nacionalitats. Entre elles la mexicana. 

AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants va gravar l’acte que en breu serà incorporat a internet. 


No hay comentarios: