lunes, 22 de abril de 2013

Llibres i Cultura

Raimón Obiols
presenta el seu darrer llibre
en un acte organitzat per el Fòrum 21
a Can Pasqual



Aquest divendres 19 d’abril de 2013 a les tradicionals vuit del vespre va ser presentat el darrer llibre de Raimon Obiols “El mínim que es pot dir” a la sala de conferencies de Can Pasqual del carrer cavallers 26 d’Esparreguera.

L’acte, organitzat per el Fòrum 21, va comptar amb la presentació de la seva presidenta na Mariona Masferrer, i acompanyant l’autor del llibre amb en Llopart, que ens recordaria els anys de la clandestinitat política compartida amb l’escriptor que presentava aquest llibre.

Josep Maria Obiols i Germà Barcelona, 5 d’agost de 1940), més conegut com a Raimon Obiols, és un polític català del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de sempre considerat membre de l'ala més catalanista del partit.

Llicenciat en Geologia i Tècnic en Documentació va ser un dels dirigents de Convergència Socialista de Catalunya (CSC) i del Partit Socialista de Catalunya-Congrés. Va participar en la fundació del PSC l’any 1978 i n'ha estat un dels seus principals líders.

Fou elegit diputat a Madrid per Barcelona els anys 1977, 1979 i el 1982, i va ser nomenat Primer Secretari del PSC entre 1983 a 1996. Aquest darrer any fou elegit President del partit en el VIII Congrés, càrrec que desenvolupà fins el 2003.

Actualment es a Brussel·les,  com a Diputat del Parlament Europeu. Hi es d’ençà l’any 1999.
A la presentació, a la que varem assistir atenent la invitació del Fòrum 21, Entitat Amiga de la nostra associació va esdevenir molt distesa, seguin el tarannà sempre analític, moderat, i dialogant d’en Raimon Obiols.

No hay comentarios: