martes, 16 de abril de 2013

Aquest dissabte a Esparreguera

S’inaugura la Biblioteca 
de l’escola 
Mare de Déu de la Muntanya  
Un dia d’esperança enmig de tanta Crisis






Efectivament, avui en dia fer inauguració de quelcom cosa es més que un Acte de Fe. Es tenir esperança en el futur col·lectiu de la nostra petita ciutat. 
Un somni fet realitat. Una aposta per les noves generacions que fan les autoritats y els docents. Un treball de molts per dotar-nos de millors equipaments educatius y així donar un alè d’optimisme y una empenta decidida vers el nostre futur.

L’escola  Mare de Déu de la Muntanya, situada davant mateix del Mercat Municipal aconsegueix una Biblioteca. Tots ens alegrem perquè realment tots ens beneficiarem, a la curta, o a la llarga.

Son també, moments d’alegria i d’il·lusió. Per això hi ha un programa especial amb motiu de la inauguració, on nosaltres, "AME Associació de Mexicans d'Esparreguera i voltants" com entitat d’àmbit de Catalunya, però també totalment compromesos amb la nostra ciutat on teu la seu, hi participarem.

La programació del dia és aquesta:

11:00 a 11:45 hores: Inauguració per part de la direcció del centre, responsable de l’AMPA, regidora de cultura o alcalde.
I Una ex-mestre explicarà la història de l’escola, i mentrestant, un il·lustrador anirà dibuixant la història. 

11:45 a 13:00 hores: Hi haurà dos espais:
Al Pati (jocs del món i tallers de St Jordi) i Biblioteca (explicació contes).
Hi hauran, naturalment jocs i contes de Mèxic  

13:00 hores: Piscolabis cultural. 

Que la ciutat i els alumnes de l’Escola Mare de Déu de la Muntanya puguin gaudir molts, molts, molts anys d’aquest avui nou equipament al servei de l’ensenyament i la Cultura.


No hay comentarios: