viernes, 22 de febrero de 2013

Divendres

Can Pasqual
va fer un ple de gom a gom 
Viatjar es possible sempre. 
Idees i formules per a temps de crisis 



La sala d’actes de Can Pasqual del carrer Cavallers d’Esparreguera va fer ple de gom a gom de públic que assistiria al debat organitzat per el Fòrum 21 d’Esparreguera aquest darrer divendres 22 de febrer de 2013. El tema, que va arrossegar a joves i no tant joves portaria per nom “Es por viatgar en temps de Crisis?”

L’acte va ser presentat per Ahmet Yildiray Ileri per absència de la Presidenta del Fòrum 21 na Mariona Masferrer.

Els tres participants varen presentar-nos tres maneres ben diferents de fer els nostres viatges de plaer, o, tanmateix en quelcom casos d’aventures.

Anna Romagosa va parlar de les vacances més tècniques, programades a vegades amb molta il·lusió i temps, adaptant el pressupost disponible que molt sovint son estalvis recollits en mica en mica, amb viatges mede menor durada o no tant allunyats de casa nostra. La seva experiència al davant de l’agencia de viatges “Terres Llunyanes” va aportar la tipologia actual dels viatges organitzats en temps de crisis.

Albert Casals, per la seva par va exposar una altre manera de viatjar. Amb una formula mes informal com pot ser l’intercanvia de persones y allotjaments. Una formula una mica més aventurera però que personalment li ha reportat grans satisfaccions i nombroses amistats als llarg dels anys en que ha fet servir aquest sistema.

Denis Ileri per la seva part, va tensar encara més les possibilitats dels viatges d’aventura, en parlar-nos de la possibilitat de viatjar “sense diners”. Un sistema al gust d’ànimes fortes i persones avesades a les grans aventures dels rodamóns d’antuvi. Que vien a cada minuts experiències en els mes variats ambients.

Tres formules, tres personatges, tres maneres de viure el plaer de viatjar malgrat les adversitats del la crisis econòmica que ens toca viure.

Tot l’auditori va seguir les explicacions d’Ells amb gran interès. I el debat que seguiria va restar d’allò mes salat i simpàtic. Sens dubtes un nou èxits dels organitzadors, al qual varem tenir el plaer de participar.




No hay comentarios: