martes, 19 de febrero de 2013

Desprès de l’èxit a La Lotteria


El Casal Popular 3 Voltes Rebel
acollirà la propera
2ª Trobada de Col·lectius
i persones Mèxic BCN




Desprès del bon gust deixat per els organitzador de la primera trobada de mexicans, col·lectius i entitat que va tenir lloc a La Lotteria Associació Cultural de Barcelona, es previst de celebrar la segona al Casal Popular 3 Voltes Rebel,  al Passeig Urrútia 125 de Barcelona, el proper dissabte 02 de març de 2013, en horari de 16.00 -19.00 hores.

Nombroses entitats i col·lectius varen participar en la primera edició. De Barcelona i de fora de Barcelona.
AME- Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants, que va participar en la primera trobada, ja ha anunciat la seva participació també en aquesta.

Son, moments de posar en comú els anhels de part de la Comunitat resident, així com de fer valoració dels temes d’actualitat que ens afecten a tots plegats. Cercar idees, possibilitats d’ésser present davant els esdeveniments que ens envolten, com també millorar la xarxa de comunicació i difusió poden ser una primera pedra d’una interessant obra que resta per construir entre tots. Aquí no hi ha exclusions de cap mena.

El Casal Popular 3 Voltes Rebel sembla ser que és un projecte impulsat per la Trobada Alternativa de Nou Barris de Barcelona. Va néixer pensant en la globalitat, però actuant sobre allò concret, real, tangible!
 És un espai de trobada que servirà per compartir inquietuds i motivacions, per xerrar sobre temes que ens interessin i reforçar així, llaços entre el veïnat.

El 3 Voltes està gestionat per una assemblea. No depèn (ni políticament ni econòmicament) de cap administració, ni de cap empresa, sinó dels seus participants.

La vida del 3 Voltes està complementada per la seva programació: les activitats i els tallers. S’aprèn mentre s’ensenya i s’ensenya mentre s’aprèn. Consideren que l’intercanvií d’habilitats i coneixements ha de gaudir d’un espai físic i temporal privilegiat en el nostre dia a dia. Per tant, no hi faltaran debats sobre lectura, cinema o ecologia, projeccions, tallers de llengua, conferències, recitals culturals, etc.

La quotidianitat actual és molt complexa diuen els components del Casal Popular 3 Voltes Rebel.

Tots i totes vivim lligades a una preocupació laboral i econòmica que, per desgràcia, és constant. És per això que es va crear també allí  l’Oficina de Drets Socials, un col·lectiu de veïns i veïnes que, des del Casal 3 Voltes, ofereixen assessorament laboral gratuït a persones que en necessiten. Es doncs, un  lloc de idees.

I en aquest context, acolliran la propera Trobada, que esperem i desitgem sigui tant positiva com la que varem participar.

No hay comentarios: