miércoles, 2 de enero de 2013

Properament


Julieta Venegas en directe! 
Auditori de Barcelona 
Divendres 01 de març de 2013 





Després de vendre més de 10 milions d'àlbums a tot el món i de guanyar quatre Grammys, Julieta Venegas és una figura incontestable del panorama musical llatí en diu la presentació que fa la web de l’Auditori de Barcelona. 

Ve a presentar-nos el seu nou disc “Los Momentos" que comença a sonar a partir d'aquest desembre. La cerca d'una nova forma de fer les coses no es tradueix únicament en les seves lletres o en la manera de gravar les seves noves cançons (en la intimitat de la seva llar, lluny dels grans estudis) sinó en la manera d'enfocar la seva carrera. Julieta va créixer com a part d'un grup amb Tijuana No!, sent l'autora del seu major èxit, abans de llançar-se com a solista, amb l'ajuda d'artistes com a Cafè Tacuba. 

Més tard va ser Gustavo Santaolalla qui va saber donar-li l'impuls necessari fins que va conquerir tota Amèrica Llatina i també Espanya: va ser el torn de ¿Si ¿(2003) l'àlbum aconsegueix el reconeixement com a artista a nivell global. 


Els seus següents treballs ¿Limón y Sal" (2006), ¿MTV Umplugged" (2008) i ¿Otra Cosa ¿(2010) la van consagrar com a compositora La seva visita a Espanya i la seva actuació en el Palau de la Música, coincideixen amb el punt culminant a nivell vital i creatiu d'una artista anés del comuna. 

El proper divendres 01 de març de 2013 la tindrem actuant en directe a l’Auditori de Barcelona, al carrer Lepant 150, a les 21:00 hores. Les entrades ja son a la venda a Onebox amb uns preus que van dels 18 als 44 euros. 






No hay comentarios: