jueves, 3 de enero de 2013

Nueva York


Premi Barcelona Fòrum Festival  
de vídeo  sobre el tema de migración 
al vídeo "If We Were
de CF & Asociados (Mèxic)



If We Were


A Nova York el 6 de desembre de 2012 va tenir lloc el Festival de vídeo sobre el tema de migració amb el lliurament del “Premi Barcelona Fòrum” Convidats joves de per tot arreu del món a participar en el “PLURAL + al Festival de vídeo” sobre el tema de migració, la diversitat cultural i la inclusió social, explica en la seva web la Fundació de Fòrum. 

El festival, un projecte organitzat per les Nacions Unides l'Aliança de Civilitzacions i l'Organització Internacional per a la Migració, confia en el suport d'una xarxa de més de cinquanta organitzacions entre les quals hi ha també la Fundació de Fòrum. 

L'objectiu principal dels PLURALS + és donar més veu a joves, entre 9 i 25 anys, per a ells per ser capaç d'expressar visualment les seves opinions en relació amb les publicacions de migració i diversitat, així com als desafiaments que el món ha de afrontar per assegurar el respecte i la comprensió entre cultures. 

Aquest any, la Fundació de Fòrum ha lliurat el premi Barcelona el Fòrum a Si Nosaltres Érem ... produït per C.F. i Empresa, un grup de joves de Mèxic. En la seva decisió valoren el missatge clar a favor de la diversitat expressada d'una manera optimista i creatiu. L'entorn urbà, la diversitat d'expressions de la cara i el músic ajuda a transmetre el missatge d'aquest vídeo. 

Un compromís ciutadà amb el diàleg, la creativitat i el sentit comú per a un desenvolupament just, humà, sostenible i pacífic. 


No hay comentarios: