viernes, 7 de diciembre de 2012

NOTA DE PREMSA AME


L’Associació de Mexicans d’Esparreguera 
i voltants amb la col·laboració de la 
Regidoria de Nous Catalans de l’Ajuntament d’Esparreguera organitzaran un concert de Música Mexicana. 
El proper diumenge 16 de desembre de 2012 la ciutat d’Esparreguera acollirà dos actes de marcat relleu cultural dins del calendari Nadalenc mexicà. Cada 12 de desembre els mexicans celebren d’una manera especial aquesta data, per ser la Diada de la Mare de Déu de Guadalupe, Reïna de Mèxic i Emperadriu de llatinoamericà. Una data que a també obre el cicle de les Celebracions Nadalenques, amb les tradicionals “Posadas” que recorden com la Sagrada Família cercava refugi , les “Pinyates” que simbolitzen els pecats capitals, i també els menjars “De traje” o de compartir i els concerts amb música del país. 

Dues de aquestes tradicions populars mexicanes enguany les tindrem presents a Esparreguera. I se’ns convida de participar-hi per el seu caràcter obert i gratuït. A les dotze del migdia, a la església parroquial de santa Eulàlia d’Esparreguera tindrà lloc una missa dedicada a la Mare de Déu de Guadalupe presidida per mossèn Joan Ramon Bullit, a la que prendran part el conegut artista internacional Josep Pérez Abuyé –conegut popularment com a “El Charro Catalán”- , i la cantant mexicana Leticia Amador, que cantaran les populars “Mañanitas” i el “Himno Guadalupano” acompanyats del “Mariachi Semblanza”. 

Val a dir que hi haurà també una Ofrena Floral que l’Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants (AME) ofereix en nom de la comunitat mexicana resident a tot Catalunya i dels catalans que resideixen a Mèxic. 

En acabar la missa, a les 13:30, s’oferirà al pati del Patronat Parroquial (entrada pel carrer Via del Mil·lenari) un Concert de Música Mexicana obert al públic i gratuït, on el famós artista internacional Josep Pérez Abuyé oferirà les millors peces del seu repertori acompanyat de l’esmentat Mariachi. 

Data: diumenge 16 de desembre de 2012
Hora: 12:00
Acte: Missa mexicana en Honor a la Mare de Déu de Guadalupe amb Josep Pérez Abuyé i Leticia Amador, acompanyats de Mariachi
Lloc: Església parroquial de Santa Eulàlia d’Esparreguera

Data: diumenge 16 de desembre de 2012
Hora: 13:30
Acte: Concert de Música Mexicana amb Josep Pérez Abuyé “El Charro Catalán”, acompanyat del Mariachi Semblanza.
Lloc: Pati del Patronat Parroquial (entrada per Vía del Mil·lenari)

Coordinadora: Martha Inés Sánchez Navarro
Organitza: AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants

Amb el suport i col·laboració: Josep Pérez Abuyé, Leticia Amador, Parròquia de Santa Eulàlia, Patronat Parroquial, Ajuntament d’Esparreguera, Regidoria de Nous Catalans, Floristeria Hort de la Font

No hay comentarios: