miércoles, 10 de octubre de 2012

Fotografia


La primera edició del 
FineArt Igualada 
amb presencia mexicana






La capital de l’Anoia va inaugurar aquest darrer divendres 05 d’octubre de 2012 la seva primera edició de FineArt Igualada, un esdeveniment amb voluntat de promoure la fotografia i situar la ciutat com un referent en els circuits fotogràfics. 

FineArt es defineix com un esdeveniment de fotografia, que comptarà amb les obres d’una trentena de fotògrafs professionals de tot l’Estat espanyol, reconeguts a l’àmbit internacional. Les obres dels artistes quedaran repartides en una vintena de sales d’exposicions efímeres, de manera que la ciutat d’Igualada es converteixi, per uns dies, en un espai inundat d’imatges. 

Des del Museu de la Pell fins a l’Escorxador municipal, passant per les sales de l’Ateneu, de L’Adoberia i la rectoria de Santa Maria i al claustre de l’Escola Pia, entre d’altres, els visitants podran observar i conversar sobre l’art de la fotografia, que quedarà escampat per la ciutat.

Val a dir que aquesta experiència ha comptat amb presencia d’artistes vinculats amb Mèxic. Roger Velázquez y Pere Pascual presenten al Museu de la Pell d'Igualada [Sala Encavellades petita] l’exposició fotogràfica "México ¡ay güey! Fins el diumenge 14 d’octubre del 2012 teniu la possibilitat de visitar-la. 
El FineArt Igualada està organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, una associació que compta amb més de 80 anys d’història. 


No hay comentarios: