martes, 2 de octubre de 2012

Associació AME


Un bon Xàfec 
durant la sortida de Martorell 



Malgrat la tromba d’aigua que va caure aquest dissabte 29 de setembre a tot Catalunya, la trobada de Mexicans 2012 organitzada per l’AME – Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants al Parc Forestal de Can Cases, de Martorell, al Baix Llobregat va tenir lloc. 

El muntatge va tenir lloc a la “glorieta” del parc, un rectangle amb columnes i teulada on varem estar ben resguardats de la adversa climatologia. Tanmateix, la persistència d’aquesta adversa climatologia que va afectar tot el Principat va crear un allau de cancel·lacions. Al final, varem traslladar tota la logística a Esparreguera, on el supervivents varem continuar amb el programa previst. 

Varen sobrar molta Tinga i Chicharrones. La Lottería Mexicana es va celebrar amb premis per a tots els participants. Va haver-hi bona convivència i fins i tot ball per a les parelles allí reunides. Va haver també jocs per els xamacos. Lotteria mexicana, escacs, joc de l’Oca, mostra de fotografies,… si be la Pinyata va ser indultada per altre ocasió… 

Al final varem acabar a les 10:30 de la nit…

No hay comentarios: