martes, 4 de septiembre de 2012

Comunitat Mexicana


AFAMEX 
un any mes a les Festes Pàtries 
de Sant Joan de les Abadesses 





Una associació compromesa amb les Tradicions de Mèxic. 
Alguns membres de AFAMEX al costat del Cònsol General de Mèxic a Barcelona, 
En Jaime García Amaral, amb motiu de la celebració de "El Grito" 
de Sant Joan de les Abadesses l'any 2006. 


L’AFAMEX- Associació de Famílies Adoptants a Mèxic, amb seu a la gironina població de Cassà de la Selva, ens confirma que participarà un any més de la celebració de “El Grito” a Sant Joan de les Abadesses (Girona) el proper dissabte 22 de setembre de 2012 amb el seu estand. 

L'Associació de Famílies adoptants a Mèxic és una associació de famílies que han passat per l’experiència d’adoptat menors a Mèxic. El seu fi principal és ajudar a altres famílies que vulguin tenir nens en adopció a Mèxic, compartint la informació i experiència de que disposen sobre els processos tant a Espanya, com a Mèxic. 

Altre cop comptarem amb la seva presencia a sant Joan de les Abadesses, a la fira que tindrà lloc a la Plaça Major a partir de les 10 del matí fins les 8 del vespre aproximadament. 

Val a dir que enguany AFAMEX hi serà amb el seu estand amb uns articles a la venda. Es tracta d’unes polseres artesanals fetes per indígenes de Chiapas. Les vendes aniran destinades al 100% per la Llar Comunitari Yachi'l Antzetic [clic aquí] de Sant Cristòfol de les Cases, Chiapas. 
Aquest any més que mai cal ser solidari amb aquest interessant projecte del que AME ja es va fer ressò dins de la seva web temps enrere. Ja que Ells, aquesta Llar Comunitària estan passant per una greu situació econòmica a causa de la Crisis i la supressió de les subvencions amb les quals es finançaven gran part de les seves activitats en pro de les dones i nens indígenes en situació de vulnerabilitat. 

Així doncs, a més a més de l’acurat programa d’activitats preparar per l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses -que trobareu a les nostres Agendes Informatives- hi trobarem l’estand de AFAMEX on podreu comprar Polseres Solidaries i tindreu la possibilitat d'assessorament sobre temes relacionats amb l'adopció a Mèxic . 

Des AME- Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants el nostre us animem a participar d’aquestes festes eminentment familiars i a recolzar la meravellosa Obra que realitza l’Associació de Famílies Adoptants a Mèxic 


No hay comentarios: