sábado, 8 de septiembre de 2012

Art Coral


“COREARTE Proyectos Culturales” 
presenta el seu VI Festival Internacional de Cors 
Quatre formacions mexicanes hi participen 
del 08 al 14 d’Octubre de 2012 








El nostre amic Carlos Sesca Elizondo, director del Festival Internacional Corearte ens assaventa que torna als escenaris de Barcelona la seva sisena edició. Mantenint la tradició, reuneix de nou apassionats pel cant d’arreu del món. Creixent any darrera any en la diversitat de països participants, cantants, concerts i públic, Corearte situa Catalunya en el mapa de les principals trobades de cant coral d’Europa. 

Més de quatre-centes veus ompliran diferents sales de concerts i esglésies de la ciutat durant una setmana d’activitats intenses, sota la batuta de directors de gran projecció sobre l’escenari internacional tals com Ludmila Stebenkova (Rússia), Jonathan Rathbone (Regne Unit), Josep Prats (Catalunya), Randi Dugstad (Noruega) i Basilio Astulez (País Basc), entre d’altres. Músics russos, noruecs, francesos, brasilers, mexicans i catalans es reuniran a la ciutat condal per tal de celebrar aquesta experiència que Corearte Barcelona 2012 els proposa. 

Els tallers Cinc tallers diferents marcaran simultàniament l’obertura del Festival. Els mestres Eva Martínez, Josep Prats i Jonathan Rathbone es faran càrrec dels adults, mentre els mestres del País Basc Basilio Astulez i David Azurza impartiran tallers als nens. 
En total seran sis dies intensos de tallers i concerts, que tenen per objectius principals la formació i l’intercanvi de vivències i experiències musicals. 


Els concerts 

9 d’octubre (dimarts) 
12:00 h. i 13:30 h. • Basílica de la Abadia del Monestir de Montserrat 
17:30 h. • Sala d’Actes del Centre Cultural - Terrasa 
18:30 h. • Auditori Municipal de Terrassa 

10 d’octubre (dimecres) 
16:00 h.• Corearte a la Sala de les Cent Columnes del Parc Güell 

11 d’octubre (dijous) 
19:00 h.• Concert a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba 
20:00 h.• XXVI Cicle de Música de la Universitat de Barcelona - Paranimf de la Universitat 

12 d’octubre (divendres) 
18:00 h. • Corearte al Monestir de Santa Maria de Valldonzella 

13 d’octubre (dissabte) 
19:00 h. • Concert de cloenda del VI Festival Internacional de Cors Corearte Barcelona 2012 Basílica de Santa Maria del Pi, on els cors participants, a més de les obres dels seus respectius països, presentaran els resultats dels tallers portats a terme durant el Festival. 

La direcció de Corearte Barcelona ha escollit aquests indrets emblemàtics de la ciutat per als seus concerts, oferint-los de manera totalment gratuïta i amb la capacitat de públic que l’aforament de cada escenari permeti. 



No hay comentarios: