lunes, 2 de julio de 2012

En casa Amèrica Catalunya


El mexicà Pablo Raphael 
parla de la seva experiència al 
The Clipperton Project








El segon lliurament del Festival de les Bones Històries ja ens ha arribat. Una iniciativa amb la que l’activa Casa Amèrica Catalunya ens dóna a conèixer iniciatives encaminades a fer coses positives per al demés i per a l’entorn. Solidaritat. Ètica. Transcendència en el Món d’avui dia… 

En presenten The Clipperton Project (el Projecte Clipperton). Val a dir que es l’experiència viscuda durant tres setmanes al passat mes de març per un grup de 20 artistes i científics de 8 països diferents, els quals van conviure a l’illa deshabitada de Clipperton. Situada a l’Oceà Pacífic, Clipperton és un dels indrets més enigmàtics i allunyats del planeta. 

Tanmateix un veritable Paradís ben poc trepitjats per els peus dels homes. Un Paradís Verge. 

Casa Amèrica Catalunya en presenta aquesta experiència a través dels seus autors. Vet aquí que l’escriptor mexicà Pablo Raphael junt amb Jon Bonfiglio, ens portaran per senders impensables. 
El diàleg entre Arts i Ciència, vol estimular projectes concrets basats en el pensament crític i la preocupació pel medi ambient. Es, la suma de la ciència i l’art en benefici de la Humanitat.

Aquest interessant acte tindrà lloc a Casa Amèrica Catalunya, al carrer Córcega 299, de Barcelona, el dimecres 04 de juliol de 2012 a les 8 de la tarda. 


No hay comentarios: