miércoles, 18 de julio de 2012

Dijous 19


Curs d'estiu de l'UNIPAU
Amb importants temes mexicans







D'esquerra a dreta, Arcadi Oliveres, Susana Pellicer i Salvador Martí. 
FOTO: Artur Ribera 

Tal com varem anunciar mesos abans, els canvis i l'evolució de l'Amèrica Llatina seran el núcli de debat de la 27ena edició del Curs d'estiu, que comença aquest dijous 19 de juliol Estudiar i reflexionar sobre la situació que canvi que viu l’Amèrica Llatina. 

Aquest dijous 19 de juliol a les 19 hores es farà la conferència inaugural a càrrec de l’alcaldessa, Mercè Conesa, juntament amb el president de la Universitat Internacional de la Pau (UNIPAU), Arcadi Oliveres, i el president de l’Institut Català Internacional per la Pau, Rafael Grasa, que serà el ponent de la conferència inicial: Amèrica Llatina, una mirada polièdrica. Balanç i escenaris de futur. Entre els temes que es tractaran fins el dimecres 25 de juliol, es parlarà dels nous models polítics que estan sorgint en aquests països, la importància de l’ecologia pel que fa al desenvolupament de l’economia, les diversitats de gènere i identitats que hi ha, així com l’estudi d’alguns conflictes militars i armats, com el cas colombià o el narcotràfic de Mèxic. 

El president d'UNIPAU assegura que el d'aquest any pretén ser un “curs esperançador” perquè “aquests països estan vivint evlucions molt interessants”. 


No hay comentarios: