miércoles, 13 de junio de 2012

SolsonaL'impacte social 
de la guerra contra el narcotràfic a Mèxic 
Xerrada de Gerard Torrent i l’Irina Ravelo 
Al Casal La Fura 

L’origen del Casal La Fura el trobem a l’any 2006 quan un grup de persones compromesos en diverses entitats de Solsona ens vem començar a reunir per trobar entre tots un local per fer-hi les activitats d’aquestes entitats i a la vegada per obrir-lo a la resta de gent de Solsona i comarca. 

Els uneix la voluntat de crear un espai alternatiu de trobada per a les persones i les idees. Tots els que hem treballat i treballem perquè aquest espai sigui una realitat, ens plantegem dos grans objectius: 

• Dotar la ciutat d’un espai autogestionat, independent i al servei de les entitats que ho desitgin, on aquestes puguin reunir-se i fer activitats. A més de la dinamització del propi casal com a espai físic per part de l’assemblea. 

• Plantejar alternatives reals a les actuals tendències de la societat des d’un punt de vista local. Treballar per la vitalitat de la cultura, la defensa del territori, el consum responsable… i contribuir així a la transformació de la societat cap a una de més lliure i justa. 

Dins el cicle de Xerrades SOM-CEL-FURA  el proper dijous 14 de juny de 2012 a les 9 del vespre tidran una Xerrada sobre l'impacte del narcotràfic a Mèxic, a càrrec de Gerard Torrent i Real, català natuarl de Solsona i resident a Mèxic, i Irina A. Ravelo Rodríguez de Chiconcuac, Morelos, Mèxic. 
No hay comentarios: