lunes, 25 de junio de 2012

A Ribes de Freser


Els atletes mexicans 
Ever i Isaac Palma Olivares, 
preparen els Jocs Olímpics de Londres 
de mans de l’exmarxador català Jordi Llopart 






Fotografia: elRipollès.info 

Catalunya esta esdevenint el niu dels esportistes mexicans d’elit. Dos atletes mexicans, Ever i Isaac Palma Olivares es preparen per els Jocs Olímpics de Londres a localitat de Ribes de Freser. 

El motiu de tal elecció es que el seu entrenador, l'exmarxador Jordi Llopart, tradicionalment ha apostat pel aquest bonic municipi per les estades prèvies a les grans cites esportives Ever i Isaac Palma seran els dos primers germans en competir conjuntament als 20 quilòmetres de marxa atlètica d'uns Jocs Olímpics. 

La prova tindrà lloc el proper 4 d'agost a Londres però de moment estan realitzant la preparació als pobles i muntanyes de Ribes i Núria així com la carretera N-260 fins a Ripoll.

El desig de Llopart és aconseguir posicionar els dos atletes mexicans entre els deu primers a Londres i assolir el pòdium el 2016, a Rio de Janeiro. Per l'exmarxador català i entrenador d’Ever i Isaac, aquest desig te una forta vessant personal: “vull tornar a Mèxic el que em va donar quan vaig aprendre i entrenar-hi amb els millors del món”

Jordi Llopart, guanyador d'una medalla olímpica i d'una en un mundial, ha entrenat a la comarca una trentena d'atletes d'arreu del món en el període 1978-1992. 


No hay comentarios: