domingo, 3 de junio de 2012

Festa d’estiu



La Banda de Pablo Gil
actuarà a l’Ateneu Rosa del Foc 
celebrant el 10è Aniversari 





Una dècada de il·lusions i treball per el barri son molt. Per això cal celebrar-lo de la millor manera. I l’Ateneu Rosa de Foc ha preparat el seu repertori d’actes per commemorar tal efemèrides. Dissabte 16 de juny de 2012 de les 10:00 del matí fins quan el cos aguanti teniu coses per veure, i fer… 

Tanmateix a la seu de l’Ateneu al carrer Robí 5 de Barcelona, a les 20:00 hores hi haurà Concerts i Soparet… 

El concert ten dos agrupacions excepcionals: LA BANDA DE PABLO GIL amb el seu repertori de fusió mexicana-catalana serà potser l’estrella de l’acte.. 
Tanmateix actuarà també el grup Tirantlofunk…. 
Be, tot es qüestió de gustos oí? 

Ens diuen la gent de l’Ateneu Rosa de Foc: 

“Amigues, amics, Camins de inquietuds, il·lusions, eines i horitzons es van creuar ara fa deu anys al carrer Verntallat de la vila de Gràcia. Aquella massa crítica de dones i homes, i aviat canalla, va construir un nou espai crític de transformació social, l’ateneu Rosa de Foc, des d’on aprofundir en la crítica al model de sistema capitalista i patriarcal, teixir alternatives des de l’autogestió, cuidar-se com grup humà i connectar-se amb altres lluites locals i globals. 

Són ja 10 anys d’un projecte col·lectiu que ha donat lloc o ha acollit projectes com la xarxa d’intercanvis Xaingra, las cooperatives de consum agroecològic La Gleva (ara La Tòfona) i Verduretes, la xarxa d’intercanvi de coneixements XIC, el Grup d’Acció Local i Autònom (Galia), la Plataforma Transgènics Fora (PTF), la distribuïdora lliure Logofobia, el projecte Probeta de suport tecnòlogic, els grups de gènere de l’Ateneu, tant de dones com d’homes, l’Olla mòbil, les kafetes, el cor Desacord, la Cuina Rebel, el projecte de menjador popular del Plat, la biblioteca del Telèfon Roig i moltes altres aventures transformadores. Algunes d’aquestes ja van acomplir el seu cicle, altres encara dibuixen la nostra quotidianitat crítica i altres just acaben d’arrencar al nou espai de l’ateneu, al carrer Robí, un espai obert al barri i a noves iniciatives.” 

Be ja sabeu: a ramats cap l’Ateneu que allí hi toca LA BANDA DE PABLO GIL….!!! 



No hay comentarios: