lunes, 11 de junio de 2012

Curiositats


Peta Zetas, 
un caramel català molt internacional 
l’empresa Zeta Espacial, S.A. amb una filial a Toluca (Mèxic) guardonada per la Cambra de Comerç de Terrassa 






L'empresa fabricant Zeta Espacial ha estat guardonada per la Cambra de Comerç de Terrassa amb el Premi a la Internacionalització 2012 

El conegut caramel Peta Zetas que es frabrica fabricat a Rubí (Barcelona) per la empresa catalana de caràcter familiar enguany compleix 33 anys de vida (1979-2012). Els Peta Zetas són un caramel que ha aconseguit arribar a tot el món, comercialitzant-se en l’actualitat a més de 57 països. 

El guardó a l’empresa Zeta Espacial, S.A. concedit per la Cambra de Comerç de Terrassa coincideix amb el 10è aniversari de la creació de les seves dues filials internacionals, una a Toluca (Mèxic) i l’altra a Atlanta (EUA). 

La companyia catalana ha tingut a be de dedicar aquest reconeixement o premi al president i fundador de l'empresa, Ramon Escolà, inventor dels Peta Zetas, que recollirà el meritori guardó en la cerimònia de lliuramenta que se celebrarà el proper 25 de juny. Segons fons d’aquesta empresa diuen que "Creiem que és un merescut reconeixement a l’esforç, al lideratge i a la llarga trajectòria empresarial"

Aquests premis són un reconeixement de la Cambra de Comerç a les empreses de la demarcació que contribueixen a la millora de la competitivitat del nostre territori. 


No hay comentarios: