sábado, 9 de junio de 2012

Barcelona ciutat



El Cel brillarà mitja hora 
Nova presentació del grup 
SON DE MÉXICO 







El Festival El Món a Barcelona i el Festival de Música de les Cultures torna un any més a Barcelona, i amb Ell també la presencia de la cultura mexicana gracies al tarannà i empenta del grup de ball folklòric Son de Mèxic

El Festival El Món a Barcelona ens convida a conèixer i a participar d’aquesta interessant iniciativa en favor de Barcelona com a ciutat d'acollida intercultural. És com ja sabeu tots vosaltres una iniciativa de Interculturalitat i Convivència, Coordinadora Intercultural recolzada per associacions de Barcelona, desitjoses de treballar per una Barcelona atractiva, acollidora i intercultural, amb la producció de l'esdeveniment de ORIENTALIA. 

Aquest esdeveniment intercultural mostra la vida, l’art, la música i el dinamisme de les comunitats estrangeres instal·lades a Barcelona. Té per objectiu donar visibilitat als projectes culturals, musicals, econòmics i socials que es desenvolupen a la ciutat comtal. És la oportunitat de mostrar que els immigrants NOUS CATALANS son ben vius i amb ganes de fer coses y compartir-les. 

En el nostre cas, Barcelona es el lloc on concentra una major colònia de mexicans de Catalunya, i la seva Cultura i dinamisme hi son ben presents. SON DE MEXICO com ja va fer en altres edicions, representarà al nostre país amb la dignitat i magnificència a que ens te sempre acostumats. 
Perquè, son conscients que a més a més del seu treball artístic, son, la torxa, el senyal, la columna de tota una Comunitat que allí hi estudia, viu i treballa. 

La seva mitja hora d’actuació, esdevindrà mitja hora dins del Paradís. 
El Cel mexica brillarà mitja hora a Barcelona.. 

Hi esteu tots convidats a participar-hi 




No hay comentarios: