sábado, 9 de junio de 2012

16 i 17 de juny…


Tacos de Cochinita Pibil, 
Tacos de Tinga, 
Burritos de “Alambres”, 
La Associació de Mexicans del Vallès a Catalunya us ofereix la seva gastronomia en el Festival el Món a Bcna 






Així es. El dissabte 16 i diumenge 17 de juny tindrà lloc al passeig Lluís Companys de Barcelona la celebració de l’anomena’t Festival Món a Barcelona amb una aposta particular per la cuina multicultural. 

Amb la presentació de l’anomenada PROPOSTA GASTRONÒMICA DEL MÓN, tindrem la oportunitat de degustar els més exòtics i variats plats de la cuina mundial en un mateix lloc. 

L’experiència gastronòmica romandrà oberta els dos dies en horari de 11:00 del matí fins les 21:00 hores del vespre. Val adir que la cuina mexicana estarà també allí representada gracies a l’Associació de Mexicans del Vallès a Catalunya [AMVC], qui amb el seu estand anomenat “México Lindo y Querido” ens oferirà la riquesa de la bona cuina mexicana a casa nostra. Entre altres, s’oferiran aquest tres plats tradicionals: 

-Tacos de Cochinita Pibil (truites de blat de moro farcides de carn de porc assaonat) 

-Tacos de Tinga (Truites de blat farcides de pollastre amb un xic de picant i ceba) 

-Burritos de “Alambres” (Enrotllats de pollastre, pebrot verd, pebrot vermell i ceba sense picant) 

Així doncs, a la varietat de balls i músiques presentades en el context d’aquesta Barcelona com a ciutat d'acollida intercultural, tindrem a mes a mes l’oportunitat de fer uns bons bocins de cuina del nostre país…. 

Animeu-vos a participar... 


No hay comentarios: