miércoles, 21 de marzo de 2012

Organitzat per TEMUSICA

La Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu de Barcelona
Acull l’ensamble mexicà TAMBUCO
Una data: 11/4/2012 - 21.00 h









La nit de l’11 d’abril de 2012 l’ensamble mexicà de percussions Tambuco es presentarà per primera vegada al Gran Teatre del Liceu (Sala Foyer) de Barcelona amb un programa de concert que inclourà obres de Steve Reich, Paul Barker, Leopoldo Novoa, Thierry de Mey i Raul Tudón entre d’altres.

Fundat l’any 1993, Tambuco és actualment un dels ensambles de percussió més reconeguts del món.
L’activitat del ensamble Tambuco s’ha fet mereixedora de nombrosos premis i distincions, a més de tres nominacions als Grammy. D’entre les seves presentacions més importants destaquen concerts als Estats Units ( Lincoln Center, Kennedy Center), Tòquio ( Ino Hall), Londres ( Barbican Centre), Paris i Montpellier ( Festival de Radio France), Lisboa ( Festival dos Cem Dias i Expo’98), Australia (Queensland Music Festival), Alemania, Italia, Cuba, Colombia, Brasil, Uruguay, Argentina i Canadà.

Tanmateix Tambuco ha comptat en molts dels seus concerts, amb la participació de directors i convidats de primera línia, com Keiko Abe, Nanae Yoshimura, Kifu Mitsuhashi, Glen Vélez, Michael Nyman, Stewart Copeland, Valerie Naranjo, Robert Van Sice, Kronos Quartet, Enrique Diemecke, i Eduardo Mata.



Es doncs, una data selecta per aprofitar. Des AME-Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants convidem al públic barceloní i català a gaudir d’aquest actuació única.



No hay comentarios: