viernes, 23 de marzo de 2012

Noticies de cinema

EL FESTIVAL DE SITGES
AMB L’ESTRENA DE [REC]3 GÉNESIS
Un dels actors: el mexica Ramon Aguirre







Extracte d'entrevista realitzada a l'actor Ramon Aguirre,
actor de la pel·lícula pròximament a estrenar [REC] 3 Genesis.


El SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya forma part de la història de la franquícia [REC]. A Sitges s’han estrenat les dues primeres entregues de la saga i, indubtablement, ha servit com escenari talismà per l’èxit de la pel·lícula.

Pel que fa a [REC]3 GÉNESIS, que s’estrena el proper 30 de març, Sitges mostra el seu compromís actuant com a prescriptor de la pel·lícula malgrat que, per les dates, aquesta tercera entrega no es podrà disfrutar dins el marc del Festival.

El que sí que es va poder veure a l’última edició del certamen va ser el tràiler de la pel·lícula en exclusiva, on es va rebre entre crits d’eufòria per part del públic assistent.

Segons Ángel Sala, director del Festival: "El pas de [¬REC¬] per SITGES 2007 va mostrar a un públic exigent una aposta àgil i innovadora que obria les portes a noves formes de disfrutar del gènere dins la sala de cine. Amb la inauguració de SITGES 2009 de la mà de [REC]2 va proseguir el camí d’una saga que ha marcat noves pautes en el cinema de terror mundial. Ara, amb [REC]3 GÉNESIS, disfrutarem un cop més d’aquest terror directe, dinàmic i ferotge, vestit de gala per a una gran ocasió”.

En paraules de Julio Fernández, productor de tota la saga [REC]: “El Festival de Sitges és el millor aparador que una pel·lícula com [REC] pot tenir. El seu públic és entregat i agraït. Filmax sempre ha estat molt vinculada a Sitges pel tipus de pel·lícules que produïm i per això estem molt orgullosos que el Festival doni suport a [REC]3 GÉNESIS incondicionalment, fins i tot fora de les dates en que se celebra el Festival”.

Més informació:

www.rec3genesis.com
www.facebook.com/RECfilmax
www.twitter.com/RECfilmax
http://www.youtube.com/watch?v=REmQ3gHFPro
http://www.youtube.com/watch?v=mTJgdC4QEu4&feature=relmfu
www.sitgesfilmfestival.com
www.facebook.com/sitgesfilmfestival
www.twitter.com/sitgesfestival

No hay comentarios: