sábado, 3 de marzo de 2012

Cinema a Lleida

.

Aires mexicans envolten la
18 Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya








La presencia de Mèxic a Catalunya un cop més. Un del Jurats de la Secció Oficial de documentals de la 18 Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, que te lloc del divendres 23 al divendres 30 de març del 2012 a la ciutat catalana de Lleida, te bones arrels a l’altre cantó del Atlàntic.
Enguany l’Alejandra Molina forma part d’aquest Jurat.

Alejandra Molina, provinent de Mèxic, el 2003, després de treballar com a tècnica de so, microfonista i editora de so per a la productora mexicana Argos, Alejandra es trasllada a Barcelona per a estudiar a la UAB. Allí coneix a Joaquín Jordà i l'any següent comença a treballar com a assistent personal del cineasta, amb qui farà la producció de la seva primera pel·lícula “No tiene sentido...”. Des de 2004 i fins avui, està al càrrec de les tutories de so directe del màster que va estudiar a la UAB.

Junt amb Ella seran també membres d’aquest Jurat en Martin Sappia, d' origen argentí, que és muntador d'imatge i so de cinema documental, i ha produït llargs i curtmetratges; i la Giovanna Ribes, tècnica d'imatge i so, és la directora del Festival Internacional Dona i Cinema-Octubre Dones, guionista i directora.

Des AME-Associació de Mexicans d’Esparreguera els hi desitgem a tots Ells una grata experiència i encert en aquesta important tasca dins de la famosa Mosta de Cinema de Lleida.




.

No hay comentarios: