miércoles, 4 de enero de 2012

Fins el divendres 06 de gener

.

Artesania mexicana a la
Fira d'Hivern a la Rambla d’Ègara
De Terrassa (Barcelona)







La principal novetat respecte a la campanya de comerç nadalenc a la ciutat de Terrassa és la nova ubicació de la Fira Tradicional d’Hivern a la Rambla d’Ègara.

Després del fracàs de l'experiència de l'any passat, la trentena de parades han canviat la plaça Nova per la Rambla, entre la plaça d'Anselm Clavé fins al carrer Goleta. Una ubicació més cèntrica i concorreguda a la que aspiraven la majoria dels artesans participants a la mateixa.


Artesania al cor de la ciutat.

Així, entre el tram comprès entre la plaça d’Anselm Clavé i el carrer de la Goleta, trobareu una zona de compres i passeig on fer les vostres compres de Nadal en un espai especialment guarnit per a l’ocasió.


Mèxic presenta a la Fira

Com l’any passat, la artesania mexicana ha estat present en aquesta reconeguda fira artesanal. L’estand “México Lindo y Querido” de l’Associació de Mexicans del Vallès a Catalunya [AMVC]” situat a la parada número 24 de la fira, ens ofereix article de bijuteria, fusta, artesania plena de color i vida, així com element de roba o coses tant peculiars com mascares de lluita lliure mexicana, a l’estil del immortal “Santo”.

No falten la originalitat de les mans artesanes, en treure a la llum cosetes originals, amb les que poder obsequiar a persones especials de la nostra vida, embolcallades de la il·lusió d’aquestes festes Nadalenques i de Reis.
Tanmateix també un record de les llunyanes terres mexicanes. Si bé, ben properes als nostres cors gracies a la dedicació d’aquesta associació amb seu a la ciutat de Terrassa.

La Fira Tradicional d'Hivern, també coneguda com la Fira de Nadal, coincideix de ple amb les festes de Nadal, fet que la converteix en un lloc idoni per trobar-hi tots aquells objectes de regal que podeu necessitar comprar durant aquestes dates. Entre el 16 de desembre i el 6 de gener hi trobem una trentena parades de venda de teixits, bijuteria, complements, art oriental, joguines, talla en fusta, aroma teràpia, objectes de regal, etc. A més hi han activitats infantils i familiars com actuacions de titelles, pallassos, contes i tallers de tota mena.

També trobareu xocolata calenta cada dia a les 18 h a la carpa de l’Associació d’Artesans de Terrassa, on podeu aprofitar per ser solidaris i dipositar les vostres joguines per als infants més necessitats. L’horari de venda anirà de les 10 del matí a les 10 de la nit excepte els dies 24 i 31 de desembre, quan podreu fer les vostres compres fins a les 8 del vespre.

Així que ja sabeu tots: si voleu artesania mexicana o complements originals afanyeu-vos !!
Que divendres tanquen portes…


.

No hay comentarios: